https://blog.ir/panel/a-ghannadian/template_edit/current

گذرگـاه فــکر و ذکـــر

خدا را رحمی ای مُنعم که درویش سر کویت + دری دیگر نمی‌داند رهی دیگر نمی‌گیرد

گذرگـاه فــکر و ذکـــر

خدا را رحمی ای مُنعم که درویش سر کویت + دری دیگر نمی‌داند رهی دیگر نمی‌گیرد

گذرگـاه فــکر و ذکـــر

........... بسم الله الرحمن الرحیم ...........

این جــا کلبــۀ کـــلام و رشـحات قـلمی من است. روزنگاشتــه‌های این جــا نوعاً کوتاه و مختصـر است که گـهـــگاهی رنگ دیانت بـه خــــود می‌گــیرد، گــــاهی با بـوی سیاست عجـین می‌شود، گــاهی بـه مسائل تربیتی و رخــدادهای زنــدگی می‌پردازد، گــاهی با حس و حال خـانواده و سبک زندگیِ مؤمنانه می‌درخشـد و در پـاره‌ای اوقـات نیـز با الفـاظ شاعرانه به وادی ادب و هنر اصیل این مـرز و بوم ورود می‌کند...
یادداشت‌ هـای این وبـلاگ گــاهی با طعــم واژه‌هایی از جنس سپیده و سحر می‌آمیزد. گاهی با صبغــۀ فـرهـنگ و اخـلاق نگاشتــه می‌شود و گـــاهـی نیــز با تیـشۀ عـقـــل و اندیشه، ریشه‌های جـهل و خرافه را هــدف می‌گیرد
نویسنده این وبلاگ خود را مدیون شهیدانی می‌داند کـه در روزهای عسرت و گــلولــه و خون مردانه جنگیدند و از حریت و استقلال و آزادی کـشور حـراست کـردند. از ایـن جـهت تـلاش دارد تا از تجـلیــل و نکــوداشت یـاد و حماسۀ آن‌ها نیز غفلت نورزد و هـر از گاهی با قـــلم صـداقت و مـهر، یاد و نام و خــاطرۀ شهامت و اخلاصشان را زینت‌افـزای صفحات این وبـلاگ کـند. باشد تا یادشان جاودانـه و راهشان ماندگار شود.
هــیـچ یــک از سیـاهــه‌ هــای ایـن وبــلاگ، کـپی‌پـیست نیست. امـــا کـپی بـــرداری از مــــطالب ایـن‌جــــا با ذکــــر مـنبــع و آدرس بــلامـانـع است...
پیشنهادها و نـقـدهــای منصفـانۀ دوستان و کاربـران عـزیز را پذیرایم،
از کامنت‌های چالشی و پرسشی عزیزان استقبال می‌کنم. ولی با عرض پوزش از پاسخ بـه کامنت‌هـای ناشناس معذورم. به کامنت‌های بدون آدرس هم در صورتی که آشنا نباشند پاسخ داده نخواهد شد.

شنبه, ۲۲ آبان ۱۴۰۰، ۰۹:۱۳ ب.ظ

شگفتی عشق!

شگفتا که خورشید ظفر همیشه از مغرب انتظارها طلوع می کند! و شفق سرخ عشق، هر شب، پیش از نافلۀ پگاه بر پیشانی شقایق ها می درخشد! شگفتا از بهار که بعد از سکوت سرد زمستان می روید! و شگفتا از قافلۀ بیداری که هرچه می گدازند، رنگ نمی بازند. بلکه با شعله های عشق دمسازند و هر لحظه مهیای پروازند!

 

انَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ إِذَا ذُکِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَ إِذَا تُلِیَتْ عَلَیْهِمْ آیَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِیمَانًا وَ عَلَى رَبِّهِمْ یَتَوَکَّلُونَ. (سورۀ انفال آیه 2) 

نظرات  (۲)

۲۲ آبان ۰۰ ، ۲۲:۵۲ ملیحه قنادیان
بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است

سلام ‌و ادب عموجان

طبق بیانات *** *** شما و آیه ای که فرمودید، ایمان با عشق ‌و خشیت درونی همراه است.

پاسخ:
سلام و احترام بر خانم دکتر عزیز،

بسیار عالی، موافقم با نظر خوب شما.
و شاید نظر شما بتواند اشارۀ ای باشد به این آیه شریفه:

جَزَاؤُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ جَنَّاتُ عَدْنٍ تَجْرِی مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِینَ فِیهَا أَبَدًا رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ ذَلِکَ لِمَنْ خَشِیَ رَبَّهُ (سوره بیّنه آیه 8)

ببخشید که دو کلمه رو ستاره ای کردم. راستش دوست ندارم برای من از این واژه ها استفاده کنی :(
اون کلمات برازندۀ مفاخر تقوا و اخلاق است. نه در شأن آدم بی سرو پایی مثل من :))
۲۳ آبان ۰۰ ، ۱۵:۳۸ ابراهیم طالبی دارابی دامنه

جناب مرآت سلام

پیش از نوشتن نظرم، ابتدا اظهار کنم خیلی خوشحال می‌شوم وقتی پستی قرآنی می‌بینم. به قول آیت‌الله عبدالله جوادی آملی قرآن را هر بار بخوانیم انگار بر ما نازل می‌شود. و من معتقدم قرآن کتابی خاص است که، خواندن و‌ مطالعه‌کردنش هر بار جدید است و دنیای نو به روی آدم می‌گشاید. متشکرم از نَرمی و نُرم نوشته‌ی‌تان. درود این بنده را آبی بدان در بدرقه‌ی راه و قلمت که هر بار بهتر و با نکات نافع‌تر برگردید تا عایدات خوانندگان را صدچندان کنید. کمترین اثرش این است که خواننده‌ی خواهان را به سمت غَور و مطالعه‌ی ژرف‌تر می‌برید.

اما بعد نظرم:

این دو آیه‌ی ۲ و ۳ انفال به قول علامه طباطبایی جزو پنج صفت براى «مؤمنین حقیقى»ست. صفاتی که از از نظر ایشان داشتن آن «مستلزم داشتن تمامى صفات نیک و ملازم با دارابودن حقیقت ایمان» است. آن حضرت در المیزان معتقد است «نور ایمان به تدریج در دل تابیده مى‌شود و هم‌چنان رو به زیادى مى‌گذارد تا به حدِ تمام رسیده و حقیقتش کامل شود و مرتبه اول آن همان تأثّر قلب است.» جالب‌تر این‌که علامه تأکید دارد که این ایمان «همچنان رو به انبساط نهاده و شروع به ریشه‌دواندن در دل مى‌کند» و اثرش این است که انسان را به سوى «معارف حَقه رهبرى» مى‌کند و زیباتر این که به تعبیر علامه: «در دل، شاخ و برگ مى‌زند.» با درود وافر.

پاسخ:
سلام و درود بر شما جناب دارابی عزیز،
ممنون که این جا را می خوانید و به بنده انرژی مثبت می دهید. 
بی هیچ توضیحی، فرصت را در اختیار کاربران می گذارم تا بهره مند شوند از نکات ویژۀ دو علامۀ بزرگوار که مرقوم فرمودید.

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">